Om oss

11149404_821704584550924_2160677555126655549_n   IMG_1047

På Sundby møter du blant andre Hanne og Torstein Dyngeland, og vår datter Martine Myhrer Dyngeland. Sundby har vært vår familiegård i generasjoner, og vi føler at Nannestad er akkurat passe sentralt.

Hanne er født og oppvokst her, og har drevet med hest siden barndommen. Hun har selv ridd og konkurrert på landslagsnivå i sprang og feltritt i mange år, og også trent både trav- og galopphester som amatørtrener. Den lange og allsidige erfaringen gir henne en bred plattform å stå på i møte med forskjellige typer hester.  Hanne administrerer foring og treningsopplegg for den enkelte hest, og har mye kontakt med kunder og samarbeidspartnere.

Torstein er fra Bergen, men har bodd på Østlandet i over 20 år. Han er Sundbys altmuligmann og tar seg av alle nye prosjekter. Han transporterer også hester for kunder, både henting, levering og til kontroller på klinikk. Torstein har en allsidig erfaring fra landbruk og fra oljebransjen, og med all slags hest.

Martine er datter på gården og fremgangsrik sprangrytter på landslagsnivå. Martines mål er å bli best i verden, og hun jobber hardt for å nå målene sine. Martine har drevet med hest siden hun var liten, og håndterer alle slags hester. Hun jobber i stallen hver dag med stallarbeid, trening og stell av rehabhester og trening av egne og tilridningshester. Dagene blir ofte lange og hun er sjelden inne før 21 på kvelden. Helger tilbringes ofte på stevner i inn- og utland.