Hva kan vi tilby / oppstalling:

SOM OPPSTALLØR HOS OSS HAR DU TILGANG TIL NOEN AV LANDETS BESTE FASILITETER:

016Vi tilbyr oppstalling for alle slags hester uansett bruksområde og nivå. Vi har totalt 47 bokser fordelt på to staller, og to mindre avdelinger. Boksene i nybygget er 3x4m, i resten av stallene noe mindre men av god størrelse. Stallene har alle fasiliteter; med vaskespilt, solarium, veterinær/ hovslagerplass, toalett, salrom, kontor, tørkerom for dekken og vaskemaskin for utstyr. Nybygget har i tillegg en egen rehabavdeling (se Rehabilitering i margen). Videre har vi helt innebygd skrittemaskin til seks hester, ridehus 20x60m og stor utebane.  Paddockene våre er romslige og på sandbunn, de fleste med litt gress i, og har solide tregjerder.

Videre må nevnes at vi har fantastiske turmuligheter, med 20 minutter skritting i skogen til Flatnerområdet, kjent av mange for et utrolig bra underlag og allsidige treningsmuligheter. Her finnes både galoppspor og feltrittbane. Likeledes er vi 10 minutter skritting gjennom skogen fra Nannestad Travsenter med travbane og treningsløyper, og 20 min skritting fra uendelige skogsveier i Romeriksåsen.

Vi er en All-inclusive stall; det vil si at vi har i utgangspunktet ingen tillegg i prisen. Dette er fordi vi ønsker at alle hestene skal få det samme stellet, og at du som eier har større frihet og forutsigbarhet. Inkludert i våre priser er alt av kraftfor (Felleskjøpet) og grovfor 4 ganger daglig, inn- og utslipp, fast paddock, dekkenskifte, bandasjer av, flis, fri bruk av ridehus og skrittemaskin. Parkering for henger. Solarium og vaskemaskin har betalingsautomat. Spesialfor og fortilskudd holder man selv.

Vi har flere løsninger når det gjelder oppstalling, se prislisten for flere detaljer.

Vi må også legge til at vi har et utrolig godt miljø på stallen vår! Det er så viktig for oss å bevare at vi har det som et eget punkt i oppstallingsavtalen. Takk til alle våre oppstallører som hver dag bidrar til at stallen er et deilig sted å være :-)