Månedlige arkiver: desember 2016

2016 – year in rewiew!

MERRY CHRISTMASIMG_0647IMG_0728IMG_0448IMAG2175IMG_0495IMG_1116IMG_0979mms_img775947906IMG_0988IMG_1674FullSizeRender_2_2

Sundby Gård Midtre ønsker alle våre venner og bekjente, eksisterende og nye kunder en fortsatt god jul og et fantastisk, fremgangsrikt nytt år 2017!

2016 har vært godt, vi har oppnådd fantastiske sportslige resultater ved Martine og hennes Super-Nick som gjennom sesongen har plukket med seg laggull YR sprang i Nordisk Mesterskap i Finland, bronsemedalje i NM, feilfri 1,50 og sesongasvslutning i Polen, Leszno CSI 2* og Poznan CSI 3* med plassering i tre av seks klasser og seier i Akkumulatorhopping i Poznan. Vi lader om til 2017 med flere nye hester på gang og gleder oss stort!

Rehabsenter har hatt flott pågang i 2016, mange nye kunder og eksisterende kunder som kommer tilbake. Vi jobber hardt for å ta våre på hestene vi får ansvaret for, og gleder oss over utrolig gode tilbakemeldinger fra eiere og behandlende veterinærer over strålende utvikling og resultater. Vi har alltid plass til nye kunder og har du en skade, et problem med hesten din, trenger tilridning eller bare ferie skal du ikke nøle med å ta kontakt. Vi tilpasser oppholdet for hver enkelt hest i samarbeid med eier/ veterinær.

Oppstalling: Vi takker våre faste oppstallører for et flott år med mye moro og ikke minst gode treninger. Kontakt oss om du trenger stallplass til hesten din i et satsende miljø med fantastiske trenere og treningsmuligheter!

Vi har også startet utsalg av PAVO hestefor, trenger du det beste for din hest spør oss. Vi har brukt foret selv over tid og erfarer at det er mulig å tilpasse til alle hester pga godt utvalg, her finnes gode spesialprodukter, foret er utrolig delikat og smaklig, og ikke minst, vi bruker mindre mengder kraftfor noe som er til hestens beste:-)

I 2017 vil vi også øke vår tilgang på salgshester. Vi opplever stor etterspørsel og vil forsøke å tilby hester både for amatører og profesjonelle, flere salgshester hjemme på stallen og noen hos vår samarbeidspartner i Irland. Vi håper at nettopp DU kontakter oss når du er på jakt etter ny hest, vi vil gi deg den beste hjelpen og selger kun kvalitet.