Månedlige arkiver: juli 2016

Ny sal? Vi samarbeider med CWD Norge og har demosal i både sprang og dressurmodell:

Trenger du ny sal anbefaler vi på det varmeste å prøve en av våre CWD saler. Vi har både dressur- og sprangmodell inne, de har en unik passform og komfort for hest og rytter. En spesielt god skulderfrihet for hesten, og ekstra bred kanal er standard for å unngå press mot ryggraden. CWD Norge v. Stall Høymyr kommer til oss ved behov og bistår med utprøving, måling og bestilling.

Våre ryttere June Ottersbo (dressur) og Martine Dyngeland (sprang) rir daglig i CWD og er svært fornøyd. Kontakt Hanne M Dyngeland, 97540254 for prøving.

Satsende rytter? Da bør du satse på oss!

Det er mange grunner til at du som satsende rytter bør velge Sundby Gård Midtre som din samarbeidspartner. Vi har utviklet et konsept som er enestående i Norge for på best mulig måte å utvikle og ivareta hest og rytter med store ambisjoner. Våre forskjellige oppstallingsløsninger gir deg fleksibilitet, og vi gir deg kvalitet i alle ledd. Vi huser allerede landslagsryttere i både sprang og dressur!

Våre spesialiteter:

 • Regelmessige treninger på alle nivåer, med noen av landets beste trenere.
 • Fellesskap med satsende ryttere, teamfølelse.
 • Mentaltrener/ Coach for rytter tilknyttet Sundby, tilgjengelig daglig.
 • Fysioterapeut for rytter/familie med ukentlige besøk på Sundby, eget behandlingsrom.
 • Tilgang til ernæringsekspert og personlig trener.
 • Samarbeidsavtale med fysioterapi/ helseklinikk for rask undersøkelse og behandling av skade på menneske.
 • Erfarne hesteveterinærer på stallen hver uke, med alt av moderne utstyr for undersøkelse og behandling.
 • Massasje, kiropraktor, akupunktur og Pharmalightbehandling på stallen av utdannede utøvere.
 • Faglært hovslager på stallen hver uke, med god kunnskap også på sykebeslag.
 • Tilgang til alternativ trening og rehabilitering for forebygging og behandling av skade hos hest ved vår rehabavdeling.
 • Vi hjelper deg gjerne ved kjøp og salg av hest. Vi har stor kompetanse og stort kontaktnett.

Kontakt oss på mail: hadyng@online.no eller ring Hanne på tlf. 97540254 om du ønsker mer informasjon eller å bli en del av vårt team:-)

Treninger 2016 høst sprang:

Ember fokus 2

Vi tilbyr følgende treninger i sprang høsten 2016, og ønsker både oppstallører og gjester utenfra velkommen. Hos oss finner du de beste trenerne og får den beste oppfølgingen, så ikke nøl med å ta kontakt om du ønsker å utvikle deg som rytter! I tillegg til betaling pr time kommer baneleie kr 100,- for ryttere utenfra. Alternativ finnes for måneds, halv- og helårsleie.

Ukentlig sprangtrening for Martine Dyngeland, landslagsrytter og gullvinner i Nordisk Mesterskap 2016. Alle nivåer, også bommer/ cavaletter. 300,-/time. Kontakt Martine, tel. 47848080 for mer info.

Ukentlig sprangtrening for Eurico Mariante. Norges best meriterte sprangtrener, ettertraktet i inn og utland. Trener mange landslagsryttere, underviser på nivå fra ca 1,10. Utrolig god på å utvikle deg som rytter og gi deg selvtillit og trygghet. 2500,- pr mnd, fast avtale. Kontakt Hanne M Dyngeland 97540254 eller Martine for mer informasjon.

Treninger 2016 høst dressur:

DSC_0157

Vi tenker allerede på høsten, og forbereder følgende treninger for både oppstallører og interesserte utenfra. Vi ønsker å ha distriktets beste tilbud, og håper mange har lyst til å legge treningsøktene sine til oss. I tillegg til timepris kommer kr 100,- i baneleie pr gang, alternativ finnes for måneds- halv- og helårs leie.

Dressur:

Veronica Granerud har faste timer mandag og tirsdag ettermiddag for alle nivåer. Kontakt henne på tlf 40012171 for mer informasjon.

June Ottersbo er tilgjengelig både dag og kveld for enkelttimer alle nivåer. Kontakt henne på tlf. 45138737 for mer informasjon, alternativt på Facebook.

Nikolai Kowalski, dansk berider underviser alle opp til GP nivå. Kommer til Sundby ca hver annen uke. Svært populær trener. Kontakt June Ottersbo for mer informasjon.

Marc Peter Spahn nederlandsk trener med resultater fra GP både dressur og sprang. Kommer til Sundby 4-6 ganger pr år, weekendkurs med video og teori. Kontakt June Ottersbo for mer informasjon.

 

Fantastiske prestasjoner også fra våre kunder:

IMG_0726      IMG_0495

Vi vil gratulere noen av våre trofaste gjester med superprestasjoner på konkurransebanen:-) Her representert ved feltritthesten Coly KJ og travhesten Ferrari BR. Videre har også travhestene Global Sunset og Tooltime som tilbragte noen måneder hos oss i vintertrening prestert strålende! Feltritthestene Caramelle og Moonhawk er tilbake på feltrittbanen mot alle odds og presterer etter alvorlige benbrudd og rehabilitering på Sundby med vann- og vibrasjonsbehandling.

Har du en skadet hest, ikke nøl med å ta kontakt så hjelper vi dere tilbake på sporet:-)

Video fra vår vanntredemølle, Ferrari BR: IMG_0492

 

 

Fantastiske prestasjoner:

IMG_0647       IMG_0870

Vår egen rytter/datter/medarbeider og medeier Martine M Dyngeland og hesten Douglas Hill har i løpet av forsommeren oppnådd fantastiske resultater på sprangbanen. Etter kun å ha kjent hverandre siden mars har de gått fra å debutere i 1,20 til feilfri debut og plasseringer i 1,40 under årets Drammen Springtour. Videre gikk turen til Kristiansand og seier i Hestesport Cup 1,40 kvalifisering for Oslo Horse Show, samt debut i 1,45 med kun et riv. Turen gikk videre til Bergen Horse Show der de tok med seg en 3. plass i Sprangsportens Venner Cup, også kvalifisering til Oslo Horse Show. For å toppe Bergenshelgen med masse familie tilstede på tribunen avsluttet de med en 2. plass i Bergen Grand Prix 1,45.

Etter disse resultatene vanket det plass på Elitegruppen for unge ryttere i sprang, og første landslagsuttak til Nordisk Mesterskap i Finland. Fremgangene fortsatte også i Finland der de som tredje ekvipasje på laget bidro til gullmedalje for ungryttere i lag etter omhopping mot Sverige. Individuelt ble det også plassering, og masse erfaring med hjem.

I skrivende stund restituerer hesten etter vårsesongen og vi forbereder oss på neste mål som blir NM Sprang i Arendal 10-14.august!