Månedlige arkiver: mars 2016

Bestill Team Sundby Gård Midtre jakker og vester:

Vår samarbeidspartner PG Roos broderer jakker og vester fra Kingsland Classic kolleksjonen med Sundby Gård Midtre logo og ditt navn til en veldig god pris. 2050,- for jakker og 1100,- for vester, ferdig brodert med logo, navn kr 49,- i tillegg. Videre kan bestilles stevnedekken og schabrak med logo og navn. Bestillingsskjema for jakker og vester samt annet fra Kingsland kan sendes på mail: hadyng@online.no, leveres på stallen på Sundby eller i butikken hos PG Roos.

Bestillingsskjema Kingsland PG Roos

Kampanjepris på klippekort i mars!

IMAG0588

Vi gjentar suksessen fra november, og kjører kampanje med 10% avslag på alle våre klippekort kjøpt i mars 2016. Tilbudet gjelder alle maskiner og innebærer ti klipp;

Vanntredemølle før: 5400,- nå 4860,-

Stigningsmølle før: 3600,- nå 3240,-

Vitafloor før: 2700,- nå 2430,-

ECB Kjølespa før: 4500,- nå 4050,-

Benytt sjansen til å legge inn alternativ trening og restitusjon for hesten din, så holder den lenger! Vi tar imot kunder utenfra også ettermiddag og kveld, også noen lørdager. Vi har mange faste kunder som bruker våre tredemøller som en del av treningen en-to ganger i uka og er fantastisk fornøyde med dette! Og noe som mange lurer på: De fleste hester lærer helt fint å gå i vannmølla uten problemer:-)

Våre egne hester trener i vannmølle og stigningsmølle to ganger i uka samt står i kjølespa etter hvert stevne og hard trening, og hadde ikke en skadedag i fjorårssesongen til tross for at de konkurrerte på høyeste mulig nivå som 6-års i sprang, nasjonalt og internasjonalt! Det å trene muskulaturen alternativt uten belastning på bein forebygger selvsagt skader og styrker kroppen. I tillegg får man fordelen av å variere underlag.