Månedlige arkiver: februar 2016

Nyhetsbrev:

Tesse D/ Martine M Dyngeland

Tesse D/ Martine M Dyngeland

Best for hest-  nå også for rytter!

Sundby gård Midtre ønsker å være best på trening av hest, og å tilby de beste fasilitetene og omgivelsene for trening både for faste oppstallører og besøkende. Vi vil være et sted for alle, uansett nivå eller gren og der alle kan utvikle seg og nå sine mål, å bli den beste utgaven av seg selv. Vi vet også at en ting er å trene og bygge opp hesten, men for å virkelig oppnå fremgang må du som rytter også trenes og bygges opp. Derfor lanserer vi som første ridesenter i Norge et samarbeid med flere spennende aktører. Vi vet også at ingen som driver med hest har mye tid til overs, derfor bringer vi tilbudene inn der du oppholder deg mest, nemlig i stallen!

Fra 01.01.16 vil vi tilby idrettsmassasje og fysioterapi av fysioterapeut Rikke Schmith fra Fysioterapi og Helseklinikken på Råholt, i egne lokaler på stallen. I tillegg har vi tilgang til deres ekspertise og behandling innen ernæring, akupunktur, ultralydundersøkelser , trykkbølgebehandling og treningsopplegg som prioriterte kunder og til gode priser. Vi planlegger å følge opp dette med å tilby treningsapparater og yogatimer i stallen.

Videre har vi en avtale med Tone Jørgensen i samarbeid med Raw Performance som tilbyr mental trening, både individuelt og gruppesamtaler i lokaler på stallen.  Mental trening er i en uttalelse fra Sveriges tidligere landslagstrener i sprang vurdert å være 80% av prestasjonen. Tone tilbyr for øvrig også behandling av hesten din med Pharmalight. Timeavtaler gjøres direkte med Rikke tel. 90612971 og Tone 97874991

Priser: 30 min massasje/ fysioterapi 350,-

Enesamtale Mental trening: 450,-

 Rideklubb:

Nytt for 2016 er også vårt samarbeid med Nannestad Hestesportsklubb. Klubben vil ha tilhold på Sundby Gard Midtre og arrangere aktiviteter som stevner og kurs på stallen. Vi håper flere av stallens ryttere melder overgang til Nannestad så vi kan få en felles klubb å samles om.

Medlemsklubb:

Videre lanserer vi en medlemsklubb, ikke å forveksle med en rideklubb. Medlemsklubben har som målsetting å bidra til å bygge opp fasiliteter og utvikle ekvipasjene ved å tilby kompetansebygging i form av kurs og clinics med aktuelle og attraktive samarbeidspartnere. Medlemsklubben vil hente midler fra medlemskontingent og sponsormidler.

Som medlem i Sundby Gård Midtre har du følgende fordeler:

 

 • Gratis deltagelse på teorikurs fire ganger pr år.
 • Ingen baneleie ved trening på Sundby for hester utenfra.
 • 10% rabatt på klippekort og trening i våre rehabmaskiner.
 • 10% rabatt på lengre opphold, trening og rehabilitering, samt tilridning og salg.
 • Prioritert plass i høysesong.
 • Prioritert plass på treninger og clinics arrangert av Sundby Gård Midtre.
 • 15% rabatt på alle varer hos PG Roos, vår samarbeidspartner innen utstyr til hest og rytter..
 • !5% rabatt på fortilskudd og varer vi forhandler, fra TRM Ireland.
 • Gratis deltagelse ved programtrening for dressurdommer og banetrening i sprang når dette arrangeres.
 • Gratis veiledning ved kjøp av hest.
 • For våre oppstallører: Et gratis klippekort på Vitafloor pr. år

 Medlemskapet er personlig og uavhengig av antall hester du har. Medlemskontingent kr. 3500,- pr år. Ved å tegne medlemsskap i Sundby Gård Midtre vil du i tillegg til dine personlige fordeler bidra til å utvikle fasiliteter og muligheter for alle brukere av Sundby. For informasjon og innmelding: Kontakt Hanne M Dyngeland, hadyng@online.no tel.97540254 eller June Ottersbo, j_uneottersbo@hotmail.com tel.45138737 J

 

 

 

 

Full satsning – på HELE ekvipasjen: Fysioterapi og Mental Trening

Vi føler at vi lenge har hatt fullt fokus på å tilby det aller beste for hesten, det være seg for våre oppstallører eller våre besøkende spa- og rehabpasienter.

Nytt av året er derfor en satsning på å være best også for de tobente som følger med hestene! Vi har fra 1.1.16 inngått et samarbeid med Fysioterapi og Helseklinikken på Råholt, som gir oss mange fordeler. Vi kan nevne:

- Rask tilgang til undersøkelse og behandling ved klinikken. De har et tverrfaglig team også med lege tilknyttet, sjekk deres hjemmeside her:

http://fysioterapi-og-helseklinikken.123hjemmeside.no/

- Egen fysioterapeut med erfaring som rytter, kommer til stallen i eget behandlingsrom hver uke og tar imot tobente tilknyttet stallen for undersøkelse, massasje og fysioterapi. Du slipper å reise ut for å få hjelp med stive muskler og andre vondter, vi gir deg muligheten der du allerede tilbringer mye tid, nemlig i stallen!

Videre har vi gjort en samarbeidsavtale med Mental trener/ Coach Tone Jørgensen. Tone er selv rytter og forstår samspillet mellom hest og rytter, og viktigheten av mental trening for å oppnå resultater. Tone er tilgjengelig på stallen for ene- og gruppesamtaler ukentlig til en svært spiselig pris for å gi alle mulighet til å benytte seg av dette. Les mer på hennes nettside: http://www.tonejoergensen.com/

For mer informasjon om disse tilbudene, eller ønsker du å sjekke ut muligheten for oppstalling av hesten din på Sundby, kontakt oss på mail: hadyng@online.no eller tel. 97540254.