Månedlige arkiver: november 2015

Vintertrening i vanntredemølle: 10% avslag på klippekort ved kjøp i november!

På tide å tenke på vintertreningen av hesten din? Vi gir 10% avslag på pris ved kjøp av klippekort til våre maskiner ut november!

Sundby Gård Midtre tilbyr trening i vår vanntredemølle også for tilreisende. Vi har åpent dag, kvelder, samt noen lørdager. Trening i vannmølle har fantastisk effekt for styrking og løsgjøring av rygg, skuldre og bakpart. Skrittet blir bedre og hesten blir sterkere. Hesten din får en god treningsøkt uten slitasje på bein, og dette kan med fordel legges inn som en del av ditt ukentlige treningsprogram.

Pris pr gang 600,- Klippekort ti ggr: 5400,- Rabatt 10% ved kjøp av klippekort i november! Kontakt på tlf 97540254/ mail hadyng@online.no for bestilling.

Salgshester

Vi har flere hester til salgs på stallen, ta en titt under fanen «Til Salgs». Vi har også en veldig god kontakt i Irland og kan gjennom ham skaffe hester og ponnier på alle nivåer. Prisklasse fra ca 150.000,- Vi reiser jevnlig over med kunder og prøver hester, og kompromisser ikke på kvalitet. Vi er nøye på å finne rett hest til rett rytter, sjekker resultater og har grundig vetsjekk med røntgen. Vi er behjelpelig med alt papirarbeid, og organiserer også transport til Norge. Kontakt oss hvis du ønsker kvalitetshest fra Irland, tel Hanne 97540254/ mail: hadyng@online.no

Akkurat nå kan vi nevne: