Månedlige arkiver: august 2015

Sprangtrening for Eurico Mariante

Med start fra torsdag 3. september  kommer vi til å ha ukentlige sprangtreninger for Eurico Mariante. Eurico er Brasilianer, har selv konkurrert på høyeste nivå internasjonalt og er en svært ettertraktet trener både i Norge og i utlandet. Han trener bla. årets norgesmester i sprang senior; Ida Johansen og fjorårets europamester for junior Amalie Steen Hegre.

Eurico underviser hovedsakelig på engelsk men forstår norsk. Timene vil være fra tidlig ettermiddag utover kvelden, alt etter hvor mange det blir. Maks fire pr time. Bindende påmelding og betaling pr mnd. Pris blir 2500,- pr mnd, i tilegg kommer baneleie kr 100,- pr gang for ryttere utenfra. For ryttere med flere hester, ta kontakt for pris.

Påmelding til Sundby Gård Midtre v. Hanne, 97540254 i god tid før første trening, alt. mail hadyng@online.no

 

 

Treninger høsten 2015, dressur og sprang:

Vi tilbyr ukentlige treninger i dressur for oppstallører og besøkende for Veronica Granerud. Ved interesse kontakt Elisabeth Knutsen på tlf. 99008902.

Vi tilbyr månedlige treninger dressur for Mary Robins for oppstallører og besøkende, for mer info og timer kontakt June Ottersbo på tlf. 45138737.

Vi tilbyr fra 31.08 ukentlige treninger i sprang med Eurico Mariante for oppstallører og besøkende. Treningen vil være torsdager, samt noen mandager. Eurico er en av Norges fremste sprangtrenere og trener bla årets Norgesmester senior Ida Johansen, samt fjorårets europamester junior Amalie Steen Hegre. Ved interesse kontakt Hanne M Dyngeland tel. 97540254.

Irland sommer/ høst 2015

Vi har nylig vært en tur på Irland igjen og sett og prøvd hester, noen videoer av hester vi kan formidle salg på finner dere på vår Youtubekanal:

https://www.youtube.com/channel/UCWlBXRdWit8Y7lBR0DlTe3A

Vi planlegger en ny tur i midten av september, og er du på jakt etter ny hest må du veldig gjerne kontakte oss. Vi finner det du leter etter, og organiserer alt rundt kjøp og transport. Her finnes hester og ponnier på alle nivåer og prisklasser, fra lovende 3-4 åringer til erfarne GP hester og ponnier. Vi kompromisser ikke på kvalitet, og er opptatt av at hest og rytter passer hverandre.