Månedlige arkiver: januar 2015

Full-service oppstalling

Fra 1. februar introduserer vi et nytt tilbud for kunder som ønsker å gi hesten sin optimal trening og restitusjon i kombinasjon med egen trening. Tilbudet vil inkludere alt av for og tillaging av for alle dager, møkking, Walker ukedager, fri bruk av Vitafloor og solarium, dekkenskift og oppheng av våte dekken, bandasjer og belegg av/på, assistanse ved veterinær og hovslager. I tillegg tar vi trening og stell av hesten din 1-3 dager i uka etter avtale. Treningen vi tilbyr kan være i vanntredemølle, stigningsmølle, turridning, longsjering, hopping, bakkearbeid, bomarbeid, kondisjonstrening, klatring, intervalltrening etc. Alternativt kjølebehandling i ECB kjølespa. Tilbudet er i utgangspunktet tenkt til alle typer hester, og tilpasses hver enkelt. Det vil gi deg som eier og rytter enda mer kvalitet over treningen, mer fritid, og alltid tilgang til våre tjenester ved behov for rehabilitering og restitusjon. I tillegg vil du aldri måtte lete etter noen som kan passe hesten ved ferie og sykdom. Ta kontakt for priser og mer informasjon, eller se priser i menyen over under oppstalling.

Vi har fått flere nye oppstallører som har takket ja til dette tilbudet, og ønsker de fremgangsrike dressurekvipasjene Caroline S Jensen/ Blue Hors Develino, Hermine Schussler/ Rivaldo, Camilla Christensen / Akondo og Astrid Rikheim/ Cartier velkommen til oss! Vi gleder oss til en spennende sesong i samarbeid med dere:-)

Godt nytt år 2015

Vi ønsker alle våre venner, nye og gamle kunder og forbindelser et godt og fremgangsrikt 2015.

Vi har noe ledig kapasitet nå, så ikke nøl med å kontakte oss hvis du har skadet hest og trenger hjelp med rehabilitering, eller bare ønsker en periode med alternativ trening. Vi kan etterhvert vise til meget gode resultater med forskjellige typer skader, både kompliserte beinbrudd, opptrening etter operasjoner, diverse ryggproblemer og sene/ båndskader. Ta kontakt for dokumentasjon og mer info.