Månedlige arkiver: mai 2014

Kapasitet i sommer…

DSC_0390

Vi har fortsatt noe ledig kapasitet i sommer, men spesielt juli fyller seg fort opp. Vi anbefaler at dere tar kontakt og bestiller plass i god tid enten det er for ferie eller rehabilitering. Slik blir det mer forutsigbart for oss, og dere er sikret en bekymringsfri sommer:-)

 

Vi gratulerer Moon Dreamer!

Moon Dreamer på Vitafloor

Moon Dreamer på Vitafloor

Vi gratulerer Moon Dreamer og teamet rundt ham med overlegen seier i monteløpet på Sørlandet søndag 18.05. Vi hadde gleden av å ha Moon Dreamer til rehabilitering etter skade i vinter, og det var utrolig gøy å se ham fungere så fint i banen. Fortsettelsen blir spennende, vi vet det satses mot de store monteløpene:-) Vi fikk for øvrig en utrolig hyggelig hilsen fra teamet rundt hesten etter løpet med takk for den gode jobben vi gjorde med ham, veldig hyggelig å bli verdsatt!

 

Samarbeid med Rikstotoklinikken Bjerke Dyrehospital.

Vi er glade for å ha fått til et godt samarbeid med Bjerke Dyrehospital, og påtar oss å hente hester derfra samt bringe dem til eventuelle kontroller.

Vi kan tilby bokshvile etter behandling, skade eller operasjon i lyse, romslige bokser med vindu og andre kompiser som også må stå inne. Hestene på bokshvile kan stort sett få tilbud om daglig behandling på Vitafloor og i Solarium, evnt. Kjølespa og de nyter godt av en god stellestund daglig. Vitafloor forebygger også kolikk, og hestene får fire måltider daglig.

For hester som skal igangsettes har vi flere tilbud, som blant annet vanntredemølle, stigningsmølle, skrittemaskin, longsjering og løsgjørende dressurridning. I samarbeid med behandlende veterinær legger vi et individuelt opplegg for hver hest.

Vi har også et samarbeid med HM Hestepraksis, veterinærene Henriette Andersen og Maja Winterfeldt som besøker oss ved behov og minst en gang ukentlig for undersøkelser og oppfølging av skader. De har både røntgen og ultralydapparat.

Vi samarbeider også med hovslager Kristin Holm ved behov for korrigering av høver og spesialbeslag.