Månedlige arkiver: april 2014

Referanser

DSC00242

Vi har fått mange gode referanser fra eiere og trenere av hester som har vært hos oss, og noen av dem ligger ute under fanen «Referanser»

 

 

 

Full fart i påsken

Ja, skal vi komme i gang? Teddybear Song

Ja, skal vi komme i gang? Teddybear Song

Vi har åpent hele påsken, og har mange spennende hester å jobbe med. Noen for alternativ trening og spaopphold, noen med skader som skal rehabiliteres. Vi har også en del dagbesøk for trening i vannmølla og kjølebehandling i spa. Samtidig er det spennende at flere av hestene fra stall Westergaard som var her på vintertrening gjør sine årsdebuter, vi gleder oss til å følge dem utover sesongen!

 

Oppdaterte priser

Vår prisliste under rehabilitering er oppdatert, alle priser er oppgitt inkl mva. Enklere for alle. Vi tilbyr kraftfor fra Havens til våre faste oppstallører og våre gjester.

Seier i årsdebut!

Strøken dame; Premance Simoni!

Strøken dame; Premance Simoni!

Premance Simoni som tilbragte to måneder i vintertrening hos oss årsdebuterte med stil på Biri fredag, med overlegen seier. Vi skal ikke ta æren for det, Team Bo Westergaard har gjort en strålende jobb med henne, men vi gleder oss over at treningsopplegget vårt også har vært med på å forberede henne. Westergaard sier hun aldri har vært råere, og det sier litt! Hos oss jobbet Premance i vanntredemølla og stigningsmølla, og hun ble longsjert med innspenning for å bli smidig og sterk i rygg og sider. Vi krysser fingrene for fortsatt suksess i storløpene fremover:-)