Månedlige arkiver: desember 2013

Treninger 2014

Vi kaster oss inn i det nye året, og åpner sprekt med sprangtrening torsdag 2. januar. Videre holder vi treninger hver torsdag fremover. Trener Hanne M Dyngeland. For påmelding mail hadyng@online.no eller sms 97540254.

Videre tilbyr vi sprangtrening med Connie Bull 11-12 januar og 1-2 februar. Bindende påmelding snarest til Hanne, samme mail, tlf.

Vi hadde en del forfall pga skadde hester etc forrige gang Connie var her, og håper mange benytter seg av muligheten denne gangen, på friske hester:-) Connie er en stor trenerkapasitet, og underviser på alle nivåer.

Nytt år, nye muligheter!

Vi ønsker alle en god og fredelig julefeiring, og et godt og fremgangsrikt nytt år 2014.

Sundby Gård Midtre har fått en utrolig god mottagelse i alle hestemiljøer, og våre første måneder har vært utrolig spennende. Vi har vært på det nærmeste fullbooket på døgnopphold i november og desember, og også på nyåret ser vi stor pågang. Januar er nærmest fullbooket, fra februar er det noe ledig. Vi anbefaler at dere er tidlig ute med bestilling av opphold.

Og husk, hesten din trenger ikke være skadet for å nyte godt av et opphold hos oss! Mange benytter våre tilbud for å få alternativ trening, styrking av svak muskulatur eller bare for å selv kunne ta litt ferie.

Nyt julefreden, og ta vare på hverandre!

Trolsk stemning..

Trolsk stemning..

Eksklusive gjester..

IMAG0125
Vi har noen riktig gode og spennende hester på gjestelisten for tiden, kan nevne Clara BR, årets nest beste 3-årige travhoppe, Toffifee D, årets tredje beste treårige travhoppe og My Happiness EP, årets beste eldre travhoppe. Følg med i galleriet der vi har lagt ut noen nye bilder.

En liten oppdatering!

Vi har ikke vært så veldig flinke til å oppdatere nettsiden, av den enkle grunn at vi har masse å gjøre. Vi er utrolig glade for den flotte mottagelsen vi har fått, og for alle kunder som gir oss tillit ved å sette hestene sine hos oss for kortere eller lengre perioder. Vi kan forsikre dere om at vi gjør vårt ytterste for å innfri deres forventninger.

Vi har full stall i hele desember, både i rehabavdelingen og med faste oppstallører. Januar er også på det nærmeste fullbooket, mens vi har noe ledig kapasitet i februar. For tiden har vi både sprang- dressur og travhester på stallen for rehabilitering etter skader og alternativ trening. Vi bruker vanntredemølla mye, de aller fleste hestene går på denne som en del av opplegget. Både fordi det er skånsomt for bena, og god trening for muskulatur og styrke. Videre bruker vi tredemølle med tilt for å trene motsvarende muskulatur til den som blir brukt i vanntredemølla. Vitafloor bruker vi for å øke blodsirkulasjon i hele kroppen og for massasje. Vitafloor har også god dokumentert effekt på sene og båndskader. Kjølespaet bruker vi etter hver treningsøkt for hester med sene og båndskader.

I tillegg til kunder som har sine hester her over tid har vi også faste kunder som bruker anlegget vårt som en del av treningen for sine hester. Noen etter skade, andre for å styrke for eksempel rygg og bakpartsmuskulatur.

Vi prøver så langt det går å skreddersy et opplegg som passer for den enkelte hests behov, gjerne i samarbeid med eventuelt behandlende veterinær. Ta kontakt om du har en hest som trenger oss eller om du lurer på noe!
IMAG0135