Månedlige arkiver: oktober 2013

Trening i Vanntredemølle (Film)

Trening i vanntredemølle er fantastisk effektivt både for friske og skadede hester. For friske hester kan denne formen for trening legges inn i det faste treningsopplegget med en til to ganger i uka. Du oppnår en styrking av muskulatur i hele overlinjen, med spesielt vekt på rygg og bakpart. Du bygger muskler på områder som ellers er vanskelige å nå som området rundt bakknær og skuldre. Motstanden vannet gir gjør at hesten må arbeide med hele kroppen, og like mye på begge sider. Du får også en styrking av kondisjon, jo mere vann jo tyngre blir det å gå i. For skadede hester gir det en skånsom opptrening, da vannet demper belastningen når hesten går. De aller fleste hester tar tilvenning til vanntredemølla veldig greit og synes det er helt greit å jobbe der.

Ta en titt på denne videoen og se på hvordan hesten arbeider, se spesielt på bakbensaktiviteten og svingen på ryggen.

Takk for super respons!

IMAG0006

Vi hadde noen flotte dager i Telenor Arena under årets Oslo Horseshow, og takker alle som tok turen innom vår stand. Vi har snakket med utrolig mange mennesker som viste stor interesse for Sundby Gård Midtre, og tilbudene vi kan gi til både syke og friske hester. Vi håper dere benytter dere av vårt unike senter for å hjelpe hestene deres, og i jakten på enda bedre prestasjoner. Vi sees:-)

Besøk oss på Oslo Horseshow 10-13 oktober!

Vi oppfordrer alle til å besøke vår stand under årets Oslo Horseshow på Telenor Arena, Fornebu. Vi viser og demonstrerer noen av våre rehabmaskiner, og gleder oss til å treffe kunder og bekjente og svare på spørsmål. For de som kjøper klippekort til våre maskiner eller bestiller spa, trenings- eller rehabiliteringsopphold i løpet av helga tilbyr vi 15% rabatt på prisen.

DSC_0197Benytt anledningen til å bli kjent med oss!