Månedlige arkiver: september 2013

Sprangtrening

Connie Bull kommer til oss og har sprangtrening lørdag 19. og søndag 20. oktober. Vi har ledige plasser, og oppfordrer alle som ønsker seg trening og fokus på detaljer, samt ridning mellom hinder til å melde seg på. Grupper blir satt sammen etter nivå, og alle er velkommen. Kontakt oss på tlf eller mail for mer info!

Vi gratulerer!

006Vi gratulerer Pine News med eiere Bente Thorp og Ronny Rustad med seier i V75 og Dagens Dobbel på Bjerke Travbane onsdag 25. september. Pine News benytter seg regelmessig av vårt infrarøde solarium og ECB kjølespa på veien til toppformen!

Velkommen til Sundby Gård Midtre, Trenings og Rehabsenter for hest:

IMG_0988 

Vi ønsker alle typer hester velkommen til vårt senter. Vi tilbyr fast oppstalling, kort- og langtidsopphold og dagbesøk for trening og behandling.  For syke eller skadde hester i rekonvalesens legger vi individuelle opplegg i samarbeid med veterinær for raskest mulig rehabilitering og opptrening. Vi har erfaring med rehabilitering av de fleste typer skader, og gode resultater på alt fra alvorlige bruddskader, via sene og båndskader, rehabilitering etter forskjellige operasjoner, kissing spines, SI og andre ryggproblemer. Nøl ikke med å ta kontakt om du trenger hjelp for en god rehabilitering som sikrer det beste utgangspunkt for en videre karriere! Vi er også behjelpelig med tilridning av hest og opptrening av problemhest (i samarbeid med veterinær)

Mail: hadyng@online.no tel. 97540254.

For friske hester tilbyr vi treningsopphold med alternativ trening, ferieopphold og spaopphold.

Vi tilbyr 27 nye bokser, ridehus 20x60m, utebane, solarium, vaskespilt, tørkerom, eget rom for stevneskap, parkering for hestebil/ henger samt helt nytt møtelokale/ varmerom med vinduer mot ridehuset. Også har vi antagelig det flotteste turterrenget i landet både sommer og vinter!

I tillegg har vi en egen rehabavdeling som inneholder ECB kjølespa, Vitafloor, Tredemølle og vanntredemølle for hestene. Alle maskiner kan brukes av så vel friske som skadede hester, både til forebygging og behandling av skader. Vi har plass til 15 hester på rehabiliteringsavdelingen, og 25 hester på oppstalling.

Kikk rundt på sidene så blir dere mer kjent med oss og hva vi kan gjøre for deg!

Vegger på nyestallen!

Isolerte betongvegger er montert rundt hele stalldelen. Nå mangler maling og vinduer. Vinduer blir det også i ridehuset, det tror vi blir pent og nyttig, med mye lys inn. Innvendig i ridehuset jobbes det nå med vant, innvendig i stallen med alle rom og vegger.
  July 11 2013

Tak på hele nybygget

Da har vi fått hele nybygget under tak!
I dag fortsetter arbeidet på å montere vegger. Først på ridehusdel, deretter stalldelen. Støping av gulv i slutten av neste uke, men masse rør og elektrisk som skal ned i bakken før avretting og støping. Veggene på stalldelen blir i betongstein, det skal bli riktig pent :-)
 June 20 2013