2018- HERE WE GO!

IMG_2306

Sportslig: Vi går mot en spennende sesong på konkurransebanen! Mange konkurranseryttere på stallen med mål som skal nås. For egen del starter vi på med blanke ark, og et mål som lyser langt der fremme om å få delta i WEG 2018. Veien dit er lang og nåløyet trangt, men den som intet våger intet vinner! Med på reisen er selvsagt våre samarbeidspartnere og sponsorer;

Bekken & Strøm som sørger for at vi er godt kledd både sommer og vinter, med arbeids- og fritidsklær for alle. http://www.bekkenstrom.no/

Hesten Din, nettbutikk som selger alt du trenger til deg selv og hesten, og som sørger for utstyret til Martine. https://www.hestendin.no/

CWD Høymyr Hesteutstyr som sørger for at Martine rir i de beste salene. https://www.stallhoymyr.no/

Uten dere hadde ikke denne satsningen vært mulig!

På hestefronten ser det særdeles lyst ut. Martine disponerer i skrivende stund hestene:

Douglas Hill, 12 år vallak nivå 1,60 eier: Tore Haaland/ Hanne M Dyngeland

Zeus du Buisson Z, 14 år vallak nivå 1,60 eier:Hanne M Dyngeland

Knockrath Whos Who, 8 år hoppe nivå 1,40 eier: Anne Karin Tvengsberg

WSF Hallo Vancouver, 7 års vallak nivå 1,20 eier: Rolf Johansen

Gambler, 7 års vallak nivå 1,30 eier: TT Leif Øie AS

CCS Gloria in Excelsis 7 års hoppe nivå 1,35 eier: Hanne M Dyngeland

SG`s Diamant 5 års hingst nivå 1,20 eier: Hanne M Dyngeland

SG`s Carnelian 4 års hingst nivå 1m eier: Hanne M Dyngeland

Vi må få takke våre hesteeiere som tror på Martine og gir henne muligheter til å utvikle seg videre, og håper vi kan gi dere mange flotte stunder! Sesongen starter nok i begynnelsen av februar og vi håper på en spennende reise!

Er du på jakt etter ny hest for sprang eller feltritt, uansett nivå håper vi du spør oss først! Med våre gode kontakter i Irland, og kvalitetshester vi har på stallen har vi alltid mulighet til å hjelpe deg med å finne drømmehesten! Vi har etter hvert importert mange hester fra Irland, og har mange gode referanser og fornøyde kunder:-)

For Sundby Gård Midtre sin del, et spennende år i vente: Vi har fått selskap av Liv Jorunn og Marthe Haugen i driften av gården, og det vil hjelpe oss stort å være flere hoder og hender når alt skal organiseres. Liv Jorunn har livslang erfaring med hest og samme passion som resten av oss for hestevelferd og hesten i fokus. Marthe er allerede en erfaren feltrytter i en alder av 18, dyktig og hardtarbeidende rytter med store mål for årene som kommer. Med Marthe og Liv Jorunn kom også trener Pia Pantsu Jønsson som vil holde treninger på Sundby ca 2 ggr pr mnd. Mer om det finner dere under treninger.

Vi har startet bygging av varmerom/undervisningsrom i 2.etasje ved ridehuset og når dette er klart er målet å arrangere kurs og clinics med kjente trenere. Følg oss for nærmere info!

Rehabavdelingen vår bidrar stadig til at nye hester kommer tilbake i sporten etter skader. Det er jobben vår å hjelpe dere med rehabilitering, og anlegget vårt har fasiliteter vi er alene om i Norge. Vi har alltid plass til å hjelpe nye kunder, det er bare å ta kontakt med oss!

I september 2018 skal rehabavdelingen og gården vår være vertskap for et internasjonalt kurs for veterinærer, arrangert av VetPD: Orthopedic Rehabilitation of the Equine Athlete. Det blir stort for oss å motta en delegasjon av veterinærer og professorer fra inn og utland til teori og praksis på rehabavdelingen vår, og en stor fjør i hatten og anerkjennelse for jobben vi gjør! I tillegg en glimrende anledning til å gjøre vårt tilbud enda bedre kjent for veterinærer i inn og utland, vi gleder oss veldig til dette!

Anlegget vårt oppgraderes også sakte men sikkert,  den store utebanen vår ferdigstilles med gjerder til våren. Videre vil vi lage en treningsbane for sprang og dressur på gress, for å ha mulighet til å trene på dette underlaget også hjemme. Vi vil også lage en treningsbane for feltritt med naturhinder på vårt naturlig kuperte jorde, her vil det også være mulig for andre å leie seg inn for trening.

Som dere skjønner, spennende tider i møte! Ikke nøl med å kontakte oss om vi kan hjelpe deg med noe, det være seg rehabilitering, kjøp av hest eller ponni, oppstalling eller andre spørsmål. Vi er her for deg!