2017- YEAR IN REVIEW

IMG_2326

Bilde: Martine og Douglas Hill, Andrea Bech og Elle Birken. Kult at stallen vår har forsiden på Hestesport to ganger på et år!

Sportslig sett: Var 2017 et godt år. Martine startet året med flere plasseringer i AEG, og toppet det med 3. plass i den store GP en med Douglas Hill.

Deretter prøvde vi oss på noe vi ikke har gjort før, nemlig å vise hingst på hingstekåring! Egenproduserte SG`s Diamant 4 år etter Diarado- Love 2 You 2- I Love You gjorde oss svært så stolte med å vise seg flott frem og hente sin kåringsgrad:-)

Drammen Springtour var neste store mål: Douglas Hill gikk de største klassene hele veien og Martine loset ham gjennom første helg med tre plasseringer av tre mulige, inkludert Grand Prix! Nykårede Diamant fikk for første gang prøve seg på en internasjonal arena og hoppet to nullrunder i 1m klasser, til 10 i stil.

Siste helg av Springtour avsluttes med tradisjonsrike Norway Grand Prix, og i denne klassen gjorde Martine og Nick sitt hittil beste resultat. Feilfri grunnomgang som en av kun to ekvipasjer, deretter feilfri omhopping på god tid! Dessverre var tyrkiske Derin Demirsoy to små tideler raskere i omhopping men 2.plass i Norway Grand Prix 2017 var et faktum!

Etter Drammen gikk turen til Polen og to helger i Ciecocinko. Også her fortsatte de gode resultatene, flere gode plasseringer med både Douglas Hill og 6 årige CCS Gloria in Excelsis.

Etter Polen var det tid for Martines første opptreden i Nations Cup for senior. Turen gikk til Luxemburg og 3* stevnet i Roeser. På laget red også Margrethe Hartmann, Line Råholt og Marie Longem. Martine og Nick presterte igjen supert, en feilfri runde med kun et tidsfeil som første ekvipasje på laget. Dessverre ble det en del feil på resten av laget og ingen andre omgang. Allikevel en fantastisk erfaring for Martine.

I NM som fulgte etter Roeser var Nick ikke som vanlig og la inn en stopp i hver runde. En grundig vetsjekk avslørte hovleddsbetennelse i begge framben og det ble en pause og behandling.

Høstsesongen ble avsluttet med debut i i 5* Oslo Horse Show, fine runder i de største klassene og to riv i den store GP. Det syns vi var helt innafor første gang. Til slutt årets Hallmesterskap i Arendal der de endte på 4 plass etter to supre feilfrie finaleomganger. I skrivende stund er Nick i gang med opptrening for 2018, hårete mål er satt som vanlig!

I takt med fremgangene med Nick har Martine også fått flere hester å ri. Hun har knyttet til seg nye hesteeiere og har fått tilgang til hestene WSF Hallo Vancouver, en nå 7 års vallak etter Vancouver- Animo som eies av Rolf Johansen, og Knockrath Who`s Who 8 års hoppe etter Porsch som eies av Anne Karin Tvengsberg. I tillegg er vår egen Zeus du Buisson Z på vei tilbake etter skade.

Resten av stallen vår har også vært flinke, vi har utøvere i både sprang, dressur og feltritt som hevder seg på internasjonalt nivå! Toppen av alt i år var nok Andrea Bech med sin ponni Elle Birken som vant Nordisk mesterskap, og så tok 4.plassen i EM sprang for ponni! Fantastisk!