NM- Bronse!

IMG_0647

Vi gratulerer vår egen Martine M Dyngeland og hesten Douglas Hill med bronsemedalje i NM sprang for ungrytter 2016!

NM i Arendal ble innledet torsdag 11.08 med en 1,40m tidshoppning. 19 Ungryttere kom til start, og Martine og Nick hadde en super runde på gang. Dessverre ble det en liten misforståelse på nest siste hinder der de ville hver sin vei noe som kostet dyrebare sekunder, og omregnet 8 poeng etter leder. Dag to på fredag gikk alt etter planen, en av bare tre feilfrie runder, delt seier i klassen og avansement på listene. Finalen søndag gikk i 1,45 med to runder over den store banen. I første omgang var det mye nerver, det ble det to riv, dermed åtte feilpoeng men de fleste hadde problemer på den utslagsgivende banen. Før finaleomgangen lå Martine og Nick på sjetteplass. I finalen var imidlertid nervene under kontroll, de leverte en perfekt feilfri runde som dagens eneste ekvipase, og det holdt helt inn til bronsemedalje! Gleden var stor i Team Sundby Gård Midtre!!!

Vinner av årets NM ble Pål Flam på hesten Bobby Balou, sølvmedaljen gikk til Cathrine Bjordal Tholo på hesten Jumping so Easy.

En fantastisk prestasjon i en sesong som overgår alle forventninger. Vi gleder oss til fortsettelsen, med debut i 1,50 i Sverige og deltagelse i de internasjonale klassene under Oslo Horse Show i Telenor Arena 14-16.10.16.