Samarbeid med Rikstotoklinikken Bjerke

DSC00216.jpg

Sundby Gård Midtre har signert en samarbeidsavtale med Rikstotoklinikken Bjerke, der vi blir deres førstevalg for hester som er i behov av rehabilitering. Vi vil også kunne tilby Bjerkes ambulerende veterinær på Sundby ukentlig, fortrinnsvis torsdager for alle veterinærtjenester som kan utføres utenfor klinikk.  Dette tilbudet vil også være tilgjengelig for kunder utenfor stallen vår som finner det enklere å reise til Sundby enn inn til Bjerke. For booking av tid send mail på hadyng@online.no eller ring/sms 97540254.

Videre vil vi i samarbeid med Bjerke tilby å bidra til å utrede og jobbe med hester med diffuse og/ eller ridemessige problemer, noe som har vist seg som en vanskelig gruppe å hjelpe. Mange av disse hestene profiterer på en periode i tilridning, selvsagt etter en grundig gjennomgang av veterinær og eventuell behandling. På Sundby tilbyr vi både tilridning av hesten og undervisning av ekvipasjen for å hjelpe rytter å selv holde hesten frisk. Våre ryttere er meget dyktige og har erfaring med tilridning av problemhester.

Vi gleder oss til å jobbe i tettere samarbeid med kompetansen som finnes på Bjerke, til glede for både våre rehabgjester og oppstallører! For øvrig kan vi også opplyse at Bjerke har ansatt en ny kirurg, Amanda Berggren fra USA. En spesialist som har bred erfaring og utfører alle typer operasjoner.