På konkurransebanen så langt i år, kort oppsummert:

IMG_3632  IMG_3306  RCPR6306  POVD5263  IMG_3539  IMG_3378  IMG_3363  IMG_3495IMG_3427IMG_3307  IMG_3201

På konkurransebanen: Martine har vært aktiv som vanlig, og har fått delta på større og større stevner. En stund i sommer var hun og Nick(Douglas Hill) aktuelle for VM i sprangridning i Tryon, USA, men litt problemer på slutten av sommeren satte stopper for den drømmen. De har likevel fått med seg mye, fått delta på 5* stevner i både Sopot, Polen og i Falsterbo, Sverige. Mange drømmer har gått i oppfyllelse med andre ord! I Sopot tok hun og Nick med seg en 7.plassering i 1,60m, og i Falsterbo Tok Svein ansvar og var feilfri og plassert i to 1,45 klasser. Slettes ikke dårlig uttelling det:-)

8 årige Lilly (Knockrath Whos Who) som er eid av Anne Karin Tvengsberg har vært flink i hele år, konkurrert internasjonalt tom 3* 1,40 og snust på 1,45. Lilly er en drømmehest, modig og forsiktig, rask mot klokka og plassert i de fleste av klassene hun starter.

7årige Benny (Gambler) er en hest med lite erfaring, men som vi har veldig stor tro på. Han er kjøpt med tanke på store mesterskap og eid av TT Leif Øie AS og Hilde Reh Stensrud. Han har i år gått mange 1,30-1,35 klasser og 7 års internasjonalt for å få erfaring og bygge styrke, og gjør aldri en dårlig runde.

Også 7 årige Frankie (WSF Hallo Vancouver) som er eid av Rolf Johansen er en utrolig lovende hest. Veldig forsiktig, veldig uerfaren med fantastisk Scope og fleksibilitet. Han har blitt matchet pent i år for å bygge erfaring og trygghet, har hoppet mange 1,20 klasser og er akkurat kommet opp i 1,30. Det begynner å løsne også for ham og de siste rundene har vært veldig gode!

Også Diamanten vår da, som etter et år ute, hjerteoperasjon og fortsatt bare fem år klarer å vinne Breeders Trophy i Arendal! En fantastisk hest er jeg sikker på han blir, så langt to 1,20 klasser i sitt liv og begge feilfri:-)

Vi har også andre utøvere på stallen som presterer: I feltritt er Marthe Haugen en av de mest lovende unge rytterne i landet. Hun rir to hester; Caramelle og Ballymurphy Jill. Deltagelse i Nordisk og NM har det blitt i år, og flere seire og plasseringer til og med 2* Nå i høst er internasjonal deltagelse i Nederland og Polen planlagt som forberedelse til EM neste år.

Stine Skillebekk rir dressur på høyt nivå, landslagrytter Para og konkurrerer også vanlige klasser med hestene Fixdesign Cabernet og Caliq. Stine ble dessuten stallens første Norgesmester nå i august. Stine satser mot OL i Tokyo 2020.

I dressur har ellers ekvipasjene Maren Hasvold/ Skoglys Rihanna, Heidi Kjos/ Nassida, Elise Hellem Ratvik/ Alliance Real og Katrine Nordberg/ Rudolf representert stallen på stevner opp til NM nivå og hentet mange premier!

Ikke dårligere på sprangsiden heller; Irmelin Vilde Skåttun med hestene Calina og Captain har hentet seire både nasjonalt og internasjonalt, og hun ble nettopp vinner av KM for junior med Captain! Lisa Maagerø/ Gamzas Quido har hentet plasseringer både nasjonalt og internasjonalt i år, det samme har Caroline Becker Haaland og HHs Vivendi de få stevnene de har fått med seg:-) Andrea Bech startet sesongen strålende med hestene Wodka og Nancy. Skadeproblemer har satt Wodka på sidelinjen, men Nancy har prestert godt både nasjonalt og internasjonalt med mange plasseringer. Vi gleder oss til resten av sesongen, og ser fram til fortsatt god innsats på konkurransebanen! Heia Team Sundby:-)