Så, hva skjer a?

IMG_0495 IMAG2175 IMG_2727  IMG_1574IMG_0685  IMG_0683IMG_0436  IMG_1207IMG_1047

Ja det kan du lure på, her er i hvert fall ikke tid til å kjede seg:-)

På rehaben vår er det hektisk aktivitet, og det er vi glad for. Alltid hyggelig å bli kjent med nye hester og eiere, og kunne bidra til å få hestene tilbake etter skade. I vår har vi hatt flere alvorlige bruddskader inne, disse er fortsatt hos oss og i god utvikling. Videre har vi mange ligament og seneskader. For disse tilbyr vi både akuttbehandling og gradvis opptrening. Dette er viktig at foregår i trygge former og på jevnt underlag for å unngå tilbakefall og her er trening i vann på vanntredemølle, og på vår stigningsmølle ypperlige alternativer. Hestene får daglig trening så de blir fornøyde og ikke overspreke, og videre får de stå ute i sykepaddocker og får grovfor hele fem ganger daglig for best mulig trivsel.

På konkurransebanen er det også hektisk aktivitet både fra vår egen side og mange av våre oppstallører, i både sprang, dressur og feltritt! For egen del er Martine aktiv og har oppnådd fantastiske resultater med både Douglas Hill tom 1,60 internasjonalt og yngre lovende hester som Knockrath Whos Who, Gambler og WSF Hallo Vancouver.

På plussiden må vi legge til at Svein; Zeus du Buisson Z virkelig har gjort et fantastisk comeback på sprangbanen. Av 15 runder så langt på internasjonale stevner tom 1,40 har 10 vært feilfri på hinder og de aller fleste med plassering. Nå venter start på 5* nivå i Sopot på Svein neste helg, også er han til salgs. Veldig trist å selge en stjerne som han, men det koster å satse som Martine gjør og da må vi ha noe inn også. Håper virkelig det finnes en god juniorrytter der ute som ser muligheten til å skaffe seg en fantastisk rutinert herremann for å satse mot EM og større klasser!

På plussiden må vi også nevne vår egenavlede 5 års hingst SGs Diamant. Han har som første hest i verden gjennomgått en hjerteoperasjon ved ablasjon ved Universitetet i Gent, Belgia. Han er hjemme igjen, frisk som en fisk og vi kan endelig glede oss til fremtiden med dette talentet!

Lillebror SGs Carnelian e. Kannan er 4 i år og viser også svært lovende takter. Han er større og mer langbeint enn Diamant, og trenger mer tid, men fantastisk grei og for et sprang han har! Calle er også til salgs til rett satsende rytter.

Vi må også skryte av våre sponsorer og samarbeidspartnere:

Bekken og Strøm som bidrar med fantastisk praktiske klær for både fritid og hest til gode priser, sjekk utvalget og nettbutikken på http://www.bekkenstrom.no/

Høymyr Hesteutstyr og CWD Norge som bidrar med saler som er perfekte å prestere i for både hest og rytter. Ekstra skulderfrihet og brede kanaler er standard på disse salene som finnes i mange modeller for både sprang, dressur og feltritt. Martine bruker samme sal på alle sine hester, og både hun og hestene elsker 2GS Lady modellen. Sjekk ut mer på https://www.stallhoymyr.no/

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om anything, fra CWD saler, via hester til salgs, rehab eller ferieopphold for hesten din eller stallplass, vi hjelper deg mer enn gjerne!