The story of Svein, vol 3:

IMG_2823  IMG_2864

Som jeg fortalte i forrige innlegg, Svein fikk være med på sin første stevnetur på over et år. To uker på reise, først til Peelbergen i Nederland, deretter Moorsele i Belgia. Dere skulle sett hvor glad Svein var da han skjønte at han skulle få være med! Han løp på hestebilen, stilte seg opp og rørte knapt et bein på hele turen. Første dagen på oppvarmingen var han så glad, han hoppet dobbelt så høyt som han trengte, og hoppet og spratt. Inne på banen var han en professor som han alltid er, og hoppet fokusert og feilfritt. To ganger 1,20 og finale i 1,30 i Peelbergen resulterte i tre feilfrie klasser og 5.plass i finalen:-)

I Moorsele hoppet han to ganger 1,25 og finale 1,30. Også der var han feilfri de to første klassene, men hadde dessverre et riv i finalen. Det gjør jo ingenting, hovedsaken var at han faktisk er tilbake på konkurransebanen, til tross for at han fikk kun 10% sjanse til å kunne hoppe igjen etter skaden. Han ble sjekket opp av vår veterinær rett etter stevnet, og selv etter to uker med hopping ble han erklært 100% frisk!

I skrivende stund er Svein hjemme på Sundby og lader opp til Springtour der han skal få hoppe litt høyere. Vi vedlikeholdstrener med turer, jobbing i vanntredemølla og litt kjølespa. Det er godt å være hest på Sundby, og vi gleder oss til å fortsette reisen med Svein!

IMG_2888